Moderator

Letar du efter en moderator? 

Jag leder ibland seminarier och möten. Om du behöver hjälp med ett event får du gärna höra av dig; jag har genom åren lett samtal om hälsa, hederskultur, snus, infrastruktur, klimatfrågan och så vidare. Ring mig på 0704-133 444 eller skicka ett mail till hej@carolindahlman.com


Här är några referenser: 


"Vi hade glädjen att anlita Carolin som moderator under Almedalen -22. Där ledde hon hela sex seminarier, inom vitt skilda ämnesområden. Carolin har förmågan att hålla en tydlig linje, men samtidigt ge utrymme för dynamiken i samtalet. Hon får både medverkande och publik att känna delaktighet och engagemang i ämnet. Dessutom har hon en utstrålning som gör sig väl i både bild och vid inspelning. Med Carolin blev Almedalen bättre än vi kunde föreställa oss."

Daniel Claesson, Senior partner på Andréassons Public Relations

"Vi på GAPF har uppskattar Carolins engagemang, att hon ställt upp på volontärbasis som moderator för våra seminarier under fadimedagarna och i Almedalen under åren, för att bidra till kampen mot hedersvåld och förtryck. Carolin är kunnig i frågan, är påläst och gör ordentligt research inför seminarierna. Hon har varit strukturerad, konkret, koncist och haft lätt att hålla tiden och samtidigt genomföra ett konstruktivt samtal." 

Omar Makram, Gapf 

Jag kan verkligen rekommendera Carolin som moderator och debattledare. Med en grundlig research om aktuellt ämne och deltagande föreläsare/debattörer lyfter hon en konferens och för genom en väl avvägd debatt sakfrågan framåt. Carolin,s mycket uppskattade uppdrag som moderator och debattledare på Sveriges Byggindustriers Infrastrukturkonferens den 13 januari 2017 är ett lysande exempel. På kort tid satte hon sig grundligt in i komplexa frågor och ledde deltagarna längs den röda tråden i konferens och debatt. 

Anders Fredriksson, Byggindustrierna

Vi var jättenöjda med din insats. Energi, driv, både skarpa och kul frågor och reflektioner. 

Fredrik Elgh, Swedavia

Vi i Måndagsklubben vill så gärna rekommendera Carolin som föredragshållare, som politisk analytiker, som samhällsdebattör m.m. Carolin är alltid strålande och full av humor. I måndags besökte hon oss åter på Måndagsklubben och hennes starka personlighet och karisma gjorde, att vi alla fängslades av hennes framträdande och av vad hon förmedlade. Hon har en liberal insiktsfull naturbegåvning. Samtidigt som hon visar sig vara djupt och värmande humanist med sällsynt mänsklig inriktning. Hennes analyser av det politiska läget i vårt land är helt enkelt strålande. Hennes ordval är imponerande och hennes framförande klart och tydligt med inslag av vackert värmländskt mål. Carolin imponerar alltid på oss. Hon är en god skribent och en god lyssnare. Vi som läser Kristianstadsbladet börjar alltid tidningsläsandet på ledarsidorna och tar alltid först nyfiket del av Carolins tankar och analyser. Carolin är en intellektuell person, lätt att förstå och med sitt sprudlande uppträdande lyssnar vi andlöst på hennes föredrag. Vi i Måndagsklubben vill varmt rekommendera henne som föreläsare och önskar henne all lycka och framgång. 

Åke Lövquist, Måndagsklubben

 

Populära inlägg i den här bloggen

Hej!